PythonSwim is een bedrijf dat al meer dan 25 jaar met veel succes badkleding verkoopt. De laatste jaren zijn wij ons steeds meer gaan richten en specialiseren op het ontwerpen, productie en verkoop van 100% chloorbestendige badkleding.


Een hele grote groep van onze klanten zwemmen het hele jaar door. Dit doen zij tijdens het Aquajoggen, Aquafitness, Aquaspinning, Trimzwemmen en tal van andere activiteiten in het zwembad.

En onze grootste doelgroep het "ouderen" zwemmen, zoals het “Meer Bewegen Voor Ouderen”, "Aqua Vitaal" en het “Fifty-fit”zwemmen en alle andere activiteiten die in een groot aantal zwembaden door heel Nederland georganiseerd worden en vaak druk bezocht worden.

Al deze activiteiten hebben plaats in vaak extra verwarmd water. Onze ervaring hierbij is dat de normale Lycra badkleding (samenstelling: 80% polyester en 20% elasthan) hier slecht tegen bestand zijn.  Onze 100% chloorbestendige badpakken gaan echt veel langer mee dan een “normaal” Lycra badpak, alleen al door het feit dat onze chloorbestendige badpakken geen elasthan bevatten. Het elasthan in badpakken wordt snel aangetast door o.a. chloorwater, transpiratie, shampoo, zonnebrandolie etc. Bij een lycra badpak wordt het elasthan bij normaal gebruik al na 30 uur in het zwemwater aangetast.

Heel veel bezoekers van zwembaden zijn echter niet of nauwelijks op de hoogte van het bestaan van echte 100% chloorbestendige badpakken. Alle zwemmers en zwemsters die in extra verwarmd water zwemmen, gebruik maken van het bubbelbad, de sauna of stoomcabine of meerdere dagen per week zwemmen zouden veel meer en langer plezier beleven aan een chloorbestendig badpak dan aan lycra badkleding. 

 

Door onze jarenlange ervaring en onze vele verkopen in een groot aantal zwembaden door heel Nederland  hebben ons ertoe gebracht dat wij onze klanten een zo groot mogelijke collectie chloorbestendige badpakken en zwembroeken proberen aan te bieden, speciaal voor bovengenoemde activiteiten.

 

Onze speciale 100% chloorbestendige PythonPool collectie is helemaal toegespitst op de behoefte en vraag van onze klanten die een goed passend badpak zoeken die ook nog eens heel lang meegaat. De nadruk bij deze collectie ligt op pasvorm, functionaliteit en duurzaamheid. Deze collectie onderscheid zich door het gebruik van de beste chloorbestendige stoffen (Carvico® - 100% chloorbestendig), uniek eigen ontwerp en styling en een eigen productie bij een topfabriek in Europa.

De 100% chloorbestendige Darwin kwaliteit, made by Carvico® in Italy, eigenschappen van deze stof zijn: 100% chloorbestendig, UV protectie, snel drogend, vormvast, perfecte pasvorm en ademend.


Al onze chloorbestendige badpakken bieden wij aan voor de scherpste prijs, zowel in onze web shop als tijdens onze badkledingverkopen in heel veel zwembaden door heel Nederland.


Voor de plaats, tijd en locatie van onze badkleding verkopen kunt u terecht op onze website: www.badpaknodig.nl  

Daar vind u onder het kopje: “Badkleding verkoop zwembaden” alle informatie over onze badkleding verkopen, de datum, de tijden en plaats en de locatie.

PythonSwim wenst u veel zwemplezier.